Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

Teleszkópos rakodók

Az elvárások a mezőgazdasági gépekkel szemben rendkívüliek: nagyobb kiterjedésű farmok, ami annyit jelent, hogy nagyobb távolságokat kell beutazni, és több időt kell eltölteni a fülkében a különböző munkafolyamatok közben. A JCB teleszkópos rakodók többet – és folyamatosan többet- nyújt. A JCB mezőgazdasági sorozata, a 24 teleszkópos rakodó modell (több, mint bármely más gyártónál) építése a mi hagyatékunk a mezőgazdaságban, és a tapasztalat folyamatosan gyarapszik azóta, hogy úttörőként létrehoztuk a teleszkópos rakodó koncepciót 1997-ben.

Az eredmény egy megoldás, ami alkalmas minden megkövetelt és bármilyen kialakítású munkaművelethez, minden kialakítás speciálisan a mezőgazdaságba tervezett, nincs adaptáció az építőiparból. A remek termelékenység az erőteljes motortól és a hidraulikától származik, az élvonalbeli JCB újítással erősíti.

Gyors utazó sebesség, nagyszámú opcionális tartozékok, páratlan komfort és könnyű kezelhetőség az egész napig tartó munkákhoz. A JCB teleszkópos rakodó a tökéletes partnere traktorának.

Önnek szüksége van egy traktorra a földeken elvégzendő munkákhoz. Kiegészítve a gépparkot a világ elsőszámú teleszkópos rakodójával gyakorlatilag minden más telepen végzendő munkát lefed: mindent elvégez hihetetlen erővel, sebességgel, manőverező készséggel és sokoldalúsággal.

Nincs még egy olyan gépgyártó cég, aki nagyobb gépválasztékot kínálna: 24 Agri modell 1,5 tonna emelő kapacitástól 5 tonnáig, 4 méter emelőképességtől 9,5 m-ig. És ezeken felül saját igényeinknek megfelelően formálhatjuk a gép sajátosságait a különböző: Agri, Agri Plus, Agri Super and Agri Xtra felszereltségei csomagokkal.

A világviszonylatban dobogós teljesítményű gép statisztikája a brutális erővel kezdődik. A Dieselmax motor, ami 2006-ban a világ leggyorsabb diesel autóját hajtotta, elérte a hihetetlen 350.092mph (563.418kph) sebességet. A teleszkópos rakodókban ezen mérnöki munka egy része szállítja a magas teljesítményt és a bőséges nyomatékot, így lehetővé téve a trágyahalmok, a szemes termény vagy a siló gyors emelését és mozgatását.

Ezek a motorok keményen dolgoznak, de még fontosabb, hogy minden egyes munkafolyamatban teszik a dolgukat, semmi nem vész el, köszönhetően a JCB egyedülálló, szabadalmaztatott „TorqueLock” –nak. Ez az újítás egy ötödik és egy hatodik fokozatot helyettesít, kihagyva a nyomaték átalakító időbeni elcsúszását, növelve a sebességet, időt és üzemanyagot spórolva, lehetővé téve a gyorsabb sebességet például emelkedőkön vagy egy pótkocsi vontatásánál.

A teleszkópos rakodó ott terem ahol szükség van rá, - 40 km/h végsebességgel,ez nagyon gyorsan megtörténi k- hogy elvégezze a munkát. És ebben a kategóriában a legjobb hidraulikával a gyorsabb munka ciklus időért, az irigylésre méltó manőverező képességgel és a tényleges sokoldalúsággal természetesnek hat a kiváló termelékenység.

Válasszon a konkrét típusok közül:

Nyomtatás E-mail

Casino Bonus at bet365 uk