Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

Cégismertető

A vállalkozásunk 1990 decemberében jegyezték be a cégbíróságnál, Mikó és Társa Kft néven. Székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Nyíregyházától nem messze, Nyírturán található.

A kft a 90-es évek elején főként tüzelő- és építőanyag értékesítéssel foglalkozott. Ez a tevékenységi kör az évek alatt folyamatosan bővült köztük a munkagép kereskedelemre, szerviz és bérszolgáltatásra egyaránt.

A mai fő tevékenységünk 1994-ben indult meg az akkor a cég környezetében élők gépi bérszolgáltatásával, majd fejlődött tovább az építőiparban számos szegmensévé. mint gáz hálózat építési, szennyvíz hálózat kivitelezés. 2004-ben  bekapcsolódtunk az útépítési tevékenységbe. 2005-ös év volt a tevékenységi körök bővülésének, növekedésnek és szétvallásának éve. A cégünk gyümölcs termesztési üzletágát  egy gyümölcsfelvásárlási programmal bővítette ki, (alma, meggy, ribizli, bodza) valamint  a gépszolgáltatás mellett a munkagépek értékesítésébe is belekezdtek. A folyamatos bővülés és a piaci igények kielégítésére a cégünk a 2007-os évben új gépek értékesítésébe is belekezdett és egy szervízhálózatot hozott létre. Szervizautókkal, kimagasló szakértelemmel bíró értékesítő és szerviz gárdával, valamint a JCB paletta minden gépével mára a térség egyik legjelentősebb JCB gépkereskedő cégévé nőtte ki magát.

Kezdettől fogva a minőségi szolgáltatásra törekszünk, csak kiváló minőségű alkatrészek és a magas műszaki színvonalú gépek forgalmazására vállalkozunk.

Legfontosabb célunk, hogy a gépek mellett megfelelő szintű alkatrészellátást és szervizhátteret biztosítva, a modern kor követelményeinek megfelelően komplett szolgáltatást nyújtsunk.

Fontos még a jelenlegi helyzet fenntartásán túl, a folyamatos fejlesztés, a bővítés, alkalmazkodva a változó törvényi keretekhez és a piaci igényekhez.  

Nyomtatás E-mail

Casino Bonus at bet365 uk