Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

Szerviz

Társaságunk az alkatrész és gépértékesítésen kívül speciális szaktudást és jól felszerelt műhelyt igénylő javítási, karbantartási, felújítási és szerviz feladatokat is ellát. Tapasztalt, megbízható, nagy szaktudással rendelkező szakembereink látják el ezen feladatokat. Szerelőinket folyamatosan képezzük, az újabb és újabb képzéseknek, köszönhetően szakértelmük folyamatosan bővül, tudásuk egyre sokoldalúbbá válik.

Kitűnő technológiai felszereléssel rendelkező szervizautónknak köszönhetően az Ön kérésére a szervizt az ország bármely pontján, akár az Ön telephelyén, vagy a saját telephelyünkön is elvégezhetjük Ha a helyszínen a javítás nem lehetséges saját szállítóeszközzel a telephelyünkre mozgatjuk a meghibásodott munkagépet és ott végezzük azt el.

Kiváló technológiai felszereltségünk, valamint komoly szakmai felkészültségünk eredményeképp szerelőinkkel a számos gépet képesek vagyunk javítani, mint JCB földmunkagépek, kotrók, rakodók, homlokrakodók, árokásók, teleszkópos rakodók, kotró-rakodó gépek. A munka lehet a legegyszerűbb szervizektől, kisjavításoktól kezdve a teljes felújításig; motor-, váltó-, híd-, fordító felújítások.

Szervizhátterünk nagyon stabil, nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően a hiányzó alkatrészeket rövid szállítási határidővel kapjuk meg. Az alkatrészek beszerelését, a szervizelést, a javítást szerelőink a lehető legrövidebb határidőn belül, szakszerűen, magas színvonalon végzik el; így a meghibásodott munkagépek csak rövid időre esnek ki a termelésből.

 

Nyomtatás E-mail

Casino Bonus at bet365 uk