Telephely: 4532 Nyírtura Temető u. 6.
Telefonszámunk: +36 70 602 9588 

Javítások

GARANCIÁLIS JAVÍTÁSOK

A gyártó cégek termékeikre különböző időre garanciát biztosítanak. Ez az időtartam gyártóként és esetleg gépenként is különbözhet. Csak az üzemszerű működés alatt bekövetkezett meghibásodás tartozik bele a   garanciális elbírálás alá. Garanciális javítás prioritást élvez a többivel szemben, a lehet ő leggyorsabban megpróbálunk kiérni a helyszínre. A törvény által előírt kettő munkanap áll rendelkezésünkre a hiba-feltárás, javítás megkezdésre, de az esetek többségében ezt bőven túlteljesítjük. Nem tartozik ide a kezelési hibából adódó meghibásodás, természeti kár, kopó alkatrészek cseréje, lámpák, izzók, üveg kár stb. A garanciális javítás alkalmával a kiszállás, a munkadíj és a felhasznált anyagok költség nem kerülnek kiszámlázásra.

 

KÖTELEZŐ SZERVIZEK

Mai modern mezőgazdasági és építőipari gépeknél már nem csak olaj- és szűrőcseréből áll egy ilyen szervizperiódus végrehajtása. Ezekhez komoly felkészültség, képzettség és technikai háttér szükségeltetik. Gondoljunk csak arra, hogy többek között egy elektrohidraulikus üzemeltetésnél a részegységeket, illetve a fokozatmentes váltókat kalibrálni kell, a motoroknál bizonyos paramétereket, hibakódokat ellenőrizni, törölni kell, az emelőgépeket a biztonsági előírásoknak megfelelően vizsgálni kell, ismerni kell a felhasznált szervizanyagok minőségét és hatását eszközünkre. Ezeket természetesen el lehet hagyni, de nem szabad. A hiányuk rövid távon spórolást jelenthet, de hosszú távon biztos gépkiesést a termelésből – és ez az ami egy termelő vállalkozásnak igazából nagy költséget- és plussz szervizköltséget jelent mind alkatrészben, mind szervizóradíjakban.

A folyamatos Kötelező Szerviz jelenlét során szakembereink ezeket a feladatokat elvégzik, valamint szaktanácsaikkal, beavatkozásaikkal megelőzhetőek a mindenki számára kellemetlen eseti meghibásodások. Ilyenkor lehetőségük nyílik a gépek kezelőinek, hogy a működtetéshez és a napi karbantartáshoz gyakorlati útmutatásokat, javaslatokat kérjenek kollégáinktól, amik a munkalapjainkon rögzítésre kerülnek.

Nyomtatás E-mail

Casino Bonus at bet365 uk